JBN_3d_PMS144_Voor de eerste keer wordt het District Kampioenschap voor de jeugd tot 18 jaar (DK -18) van de JBN georganiseerd in sporthal de Hullen te Roden. Dit judo-evenement wordt georganiseerd op zaterdag 14 maart door de Judobond Noord Nederland in samenwerking met judovereniging Chi-Do.
De vier beste judoka’s van iedere gewichtsklasse plaatsen zich voor de Nationale Kampioenschappen. De verwachting is dat ruim 100 jongeren deelnemen uit de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en de Flevopolders.
Daarnaast is er voor de senioren het Districts NeWaZa Toernooi. Dit is een specifieke toernooivorm, waarbij men zich uitsluitend richt op grondtechnieken. Voor de toeschouwers en belangstellenden is het een goede mogelijkheid om kennis te maken met deze sport. Het Districts Kampioenschap begint om 9.00 uur. De aanvang van het NeWaZa toernooi is 10.30 uur.
Op vrijdagavond 13 maart wordt de wedstijdmat gelegd. Vrijwilligers die willen helpen zijn vanaf 20:30 uur welkom in de Hullen. Zaterdagmiddag om 16.00 uur gaan we de matten weer inladen.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *