banner
Elke vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Chi-Do staat dit jaar een feestavond en een groot judotoernooi voor jeugd.
De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Leden, familie, vrienden, kennissen, collega’s en plaatsgenoten worden daarom aangemoedigd om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van judovereniging Chi-Do helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro’s voordeel krijgen op hun boodschappen. En omdat de Jeugd Sponsor Actie dit jaar haar 10e editie viert, zijn er extra veel Jeugd Sponsor aanbiedingen én winacties waar klanten superleuke prijzen mee kunnen winnen.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Chi-Do hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd.
Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Chi-Do is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw Roden. Munten uit andere filialen mogen ook in Nieuw Roden in de koker van Chi-Do worden gedaan. Let op! Munten uit voorgaande jaren zijn niet meer geldig.
De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 2 februari t/m 29 maart 2015 bij Poiesz supermarkten.
De speciale actiedag van Chi-Do bij Poiesz in Nieuw Roden is zaterdag 28 maart.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *