Banner160x260_2014_RodenDeze week is de laatste week dat gestemd kan voor de voor de sponsoractievan Univé. De actie loopt tot 1 december. Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt. Chi-Do is een van de vereniging die in aanmerking komen voor sponsoring door Univé. De grootte van onze club telt niet mee: een kleine vereniging kan dus net zoveel sponsorgeld in de wacht slepen als een grote vereniging.
Leden van Chi-Do, vrienden en familie (die klant zijn van Univé) kunnen stemmen via www.univevoorleden.nl! Overigens, stemmers hoeven geen lid te zijn van Chi-Do om toch te mogen stemmen waarop zij stemmen.
Ben je klant bij Univé Noord-Nederland, stem dan voor 1 december op Judovereniging Chi-Do.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *