Opstaptoernooi_2014Op zaterdag 8 november werd het JBN District Opstaptoernooi gehouden. Ruim 150 beginnende judoka’s  uit Noord Nederland waren naar sportcentrum De Hullen in  Roden gekomen om wedstrijdervaring op te doen bij een echt districtstoernooi. Natuurlijk was dit met wisselend resultaat. Er waren echte talenten bij, die na dit eerste toernooi meteen door kunnen stromen naar de grotere toernooien. Maar er waren ook judokaatjes bij voor wie dit Opstaptoernooi nog een stapje te hoog was en die beter nog een poosje bij de onderlinge en clubtoernooitjes kunnen blijven.
Dertien judoka’s hebben Chi-Do vertegenwoordigd en natuurlijk is er weer hard en sportief geknokt met resultaat! Vijf van hen vielen in de prijzen. Jayda Hut en Mirthe Deelstra behaalden een fantastische tweede prijs. Renzo Hilverts haalde ook het podium met een mooie bronzen medaille. Guido van der Let en Niels Bultje kregen de vierde prijs omdat zij hoog eindigden in een grote poule. De overige deelnemers van Chi-Do behaalden wisselende successen. Zij lieten leuk judo zien, wisten binnen hun poule ook wedstrijden te winnen en deden veel ervaring op voor andere toernooien.
 
De organisatoren van de JBN waren zeer tevreden over het verloop van het toernooi. Chi-Do dankt alle vrijwilligers die bij het toernooi hebben geholpen. Door hun inzet is zo een prachtig regionaal toernooi in Roden te realiseren.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *