Herman_erelidVrijdagavond was de dojo veranderd in een sfeervolle feestzaal. Ter ere van het 50 jarig bestaan van Chi-Do was er voor de leden van de judovereniging en hun familie een feestavond georganiseerd door de activiteitencommissie.
Afwisselend traden artiesten van de vereniging op, zodat zij ook hun talenten konden laten zien die zij naast het judo bezitten. Zij kregen muzikale ondersteuning van DJ Musix, die ook de rest van de avond een swingend programma uit de muziekboxen lieten klinken. Gastvrouw Petra Jonker introduceerde de optredens. Als eerste kwamen Vera en Evelien. Zij zongen a capella Samen Voor Altijd, een nummer van Marco en Jada Borsato. Vervolgens trad Hanne op met een acrobatisch nummer. Jayda gaf een mooie uitvoering van Break Free door Ariana Grande. De hele zaal kwam vervolgens in actie bij het nummer Bewegen Is Gezond welke werd gezongen door Evelien en Vera. De muzikale optredens werden afgesloten door de act van het bestuur. Zij traden op met het nummer Waterloo van ABBA. Het publiek was zo enthousiast dat er nog een toegift volgde met Mamma Mia.
Tussen de wisselingen op het podium waren er activiteiten voor de jeugd, zoals spijkerpoepen en spijkerbroekhangen.
Hoogtepunt van de avond was de benoeming van trainer Herman de Jong tot erelid van de vereniging. Voorzitter Ton van Zeijst memoreerde in zijn toespraak de jarenlange inzet van Herman voor de club. Als kleine jongen begon hij veertig jaar geleden met judo. Hij was een zeer talentvolle judoka en deed zelfs mee met de Nederlandse Kampioenschappen. Later heeft de nu 48 jarige judoka zich toegelegd op het trainerschap, waarvoor hij recentelijk nog de trainerslicentie A heeft gehaald. Naast het judo is de hij ook zeer actief voor de vereniging bij het onderhoud van het gebouw en nevenactiviteiten van de vereniging. Herman de Jong is hiermee het vierde erelid in de geschiedenis van de vereniging.
De avond werd op het buitenterrein afgesloten met een spectaculaire vuurspuwshow van het duo Luuk en Lars.
Komende zaterdag worden de jubileumfestiviteiten voortgezet met een receptie, waarbij veel oud-leden, leden en relaties van Chi-Do worden verwacht.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *