Banner600x80_2014_RodenVeel verenigingen hebben moeite met het boven water houden van hun hoofd. Ook Chi-Do kan extra inkomsten goed gebruiken. Gelukkig schiet Univé Noord-Nederland deze clubs dit najaar te hulp met sponsorgelden. Wat het nog leuker maakt: verenigingen én hun leden hebben volop invloed op de verdeling van deze sponsorgelden!
 
Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt. Verenigingen kunnen uiteraard hun leden oproepen om zoveel mogelijk op hun eigen vereniging of club te stemmen.
 
Eerlijke spelregels
Hoe het geld wordt verdeeld? Daarvoor gelden twee spelregels. De eerste is het aantal stemmen dat een bepaalde vereniging krijgt. De tweede wordt bepaald door het aantal verzekeringen dat een Univé klant bij Univé Noord-Nederland heeft.
Ben je klant bij Univé Noord-Nederland, stem dan op onze vereniging.
De grootte van de vereniging telt niet mee: een kleine vereniging kan dus net zoveel sponsorgeld in de wacht slepen als een grote vereniging.
 
Stem!
Leden van Chi-Do, vrienden en familie (die klant zijn van Univé) kunnen stemmen via www.univevoorleden.nl! Overigens, stemmers hoeven geen lid te zijn van Chi-Do om toch te mogen stemmen waarop zij stemmen.
 
Aarzel niet en stem!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *