DSC05676_kleinAfgelopen zaterdag hebben 18 Chi-Do pupillen meegedaan aan het Groningen Airport Eelde  Toernooi van judovereniging Sakura. Er heerste een hele gezellige sportieve sfeer. De Chi-Do kinderen hebben veel belangstelling voor elkaar getoond en ook tijdens het wachten tussen de wedstrijden door zijn ze leuk met elkaar opgetrokken.
Sommige clubgenoten zaten in dezelfde poule en dan is het wel een beetje vreemd om een officiële wedstrijd tegen elkaar te judoën.  Het mooiste vonden we wel dat de verliezers van deze duels blij waren met de overwinning van hun clubgenootje.
Afgelopen woensdag hebben wij tijdens de  judoles extra aandacht besteed aan overname technieken, ter voorbereiding op dit toernooi. Het was dan ook heel leuk om te zien dat onze judoka’s hun nieuw geleerde technieken  veelvuldig hebben ingezet. En met succes!
Ze hebben geweldig gepresteerd. Compliment voor de inzet en sportiviteit  van onze judoka’s.
 
De volgende resultaten hebben we weten te boeken:
 
1e plaats: Tijs Lenting, Steyn Huistra, Mirte deelstra, Rik Lenting, Joshua Spronk
2e plaats: Niek Schildt, Jayda Hut, Guido van der Let,  Adilson Clement, Luc van Dijk, Else Roffel
3e plaats: Sven mulder,  Jesper Alberts, Jinte Kroese, Marie Flor Gelling
4e plaats: Tycho Geuken, Hanne Hobbelen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *