Chi-Do is het vijftig jarig bestaan gestart met jubileumtoernooi voor de eigen leden. De judoka’s kwamen tegen elkaar in actie om te bepalen wie kampioen van de vereniging zou worden in zijn of haar categorie. Ton van Zeijst, voorzitter van de judovereniging, gaf in zijn openingstoespraak aan dat dit het begin is van een bijzonder jaar. Gedurende het hele jaar zullen er tal van activiteiten worden georganiseerd.  Zo is er op 1 maart is er een clinic door Europees Kampioen en momenteel de nummer één van de wereld Kim Polling. In het najaar wordt het Ot en Sientoernooi georganiseerd.
De deelnemers aan het toernooi streden in zeven poules voor de overwinning. Dit leverde leuke wedstrijden op. Onder leiding van scheidsrechters Paul de Groot en Elmar Hartman werden op een sportieve wijze heupworpen, armklemmen en houdgrepen uitgevoerd. Aan het einde van het toernooi werden de judoka’s gehuldigd die zich bijzonder hadden ingezet voor de Grote Clubactie en de banketstavenactie. Dit waren Rik Lenting, Marie Flor Gelling, Guido van der Let, Steijn Huistra en Tom Snoek. De foto’s zijn gemaakt door Robert van der Let.
 
Uitslagen
 
Poule_1
Poule 1
 1. Niek Schildt
 2. Sven Mulder
 3. Renzo Hilverts
Poule_2a
Poule 2
 1. Tijs Lenting
 2. Jessie van Breukelen
 3. Jayda Hut
 4. Amy Ensing
 5. Ticho Geuken
Poule_3
Poule 3
 1. Niels Wiersema
 2. Laurens van den Berg
 3. Vera Webbink
Poule_4
Poule 4
 1. Rik Lenting
 2. Adilson Clement
 3. Niels Middel
Poule_5
Poule 5
 1. Alwin Ploeger
 2. Guido van der Let
 3. Jinte Kroese
 4. Bjørn Bos
 5. Jesper Alberts
Poule_6
Poule 6
 1. Luc van Dijk
 2. Else Roffel
 3. Tom Snoek
 4. Steijn Huistra
 5. Mirte Deelstra
Poule_7
Poule 7
 1. Bas Wolf
 2. Joshua Sprong
 3. Lars Kruize
 4. Robert van Wilgen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *