Kuiperbokaal_2014Jessie van Breukelen heeft de Kuiper Bokaal gewonnen. Zij kreeg deze uitgereikt door de winnares van vorig jaar Nienke Prins. De uitreiking vond plaats tijdens het jubileumtoernooi van Chi-Do. Trainer Herman de Jong gaf namens de jury aan dat Jessie een fantastische inzet toont bij de vereniging, maar dat met name haar sociale bijdrage er uit springt. Zij heeft oog voor haar mede judoka’s en weet deze te steunen als het even tegen zit en hun te stimuleren om weer door te gaan.  Sinds 1986 kent Chi-Do de “Kuiper Bokaal”. Deze wisselbeker is genoemd naar een voormalig Nederlands Kampioen en oud-trainer van Chi-Do, de heer Harry Kuiper. Hij was in de jaren ‘80 de vaste trainer van de vereniging en heeft veel voor Chi-Do heeft betekend. Bij zijn afscheid van de vereniging schonk Harry Kuiper deze bokaal aan Chi-Do. De Kuiper bokaal wordt jaarlijks uitgereikt aan een lid van Chi-Do die in positieve zin is opgevallen binnen de vereniging. Dit kan zijn op velerlei gebied, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, meehelpen bij trainingen, coaching tijdens wedstrijden of deelname aan wedstrijden.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *