untitled_5_kleinJudobond Nederland Noord organiseert de 6e Driesportentraining in de dojo van Chi-Do. Alle drie de sporten die worden vertegenwoordigd door de JBN komen bij deze stage aan de orde. Onder leiding van drie gerenommeerde trainers wordt les gegeven. De trainers zijn Chris de Jongh – 5e dan Aikido, Jaap Schuitema – 8e dan Jiu Jitsu en Peter Baas – 5e dan Judo. Iedere deelnemer kan zo eens proeven aan de andere sporten en samen met beoefenaren van de andere disciplines elkaars technieken trainen. Het evenement zal gehouden worden op zondag 16 juni 2013. Aanvang is 10.00 uur. Voor verdere informatie en opgave zie de agenda. Geef je snel op want vol is vol op de tatami. Zie hier voor meer informatie (PDF-bestand). Voor toeschouwers is de toegang gratis.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *