Toernooien:

Het bestuur van judovereniging Chi-Do selecteert de toernooien waaraan de judoka’s kunnen deelnemen. Bij deze toernooien zal zoveel mogelijk worden getracht  namens Chi-Do een begeleideraanwezig te laten zijn. Dat is een trainer, bestuurslid of vrijwilliger.

Ongeveer 2 – 3 maanden voor het toernooi kan men zich opgeven voor het toernooi door middel van de aanmeldingsbriefjes. Deze worden tijdens de training uitgereikt. Extra aanmeldingsbriefjes liggen in de kantine van de Dojo. Na uitreiking hebben de judoka’s 2 weken de tijd om de briefjes met het verschuldigde inschrijfgeld in te leveren. Het aanmeldingsbriefje + inschrijfgeld kan in een gesloten envelop in de brievenbus in de kantine van de dojo worden gedaan.
 

De wedstrijdcoördinator verzorgt daarna de inschrijving en de betaling aan de toernooiorganisatie. Indien bij het aanmeldingsbriefje geen geld is ontvangen wordt de judoka niet ingeschreven voor het toernooi.

Na inschrijving ontvangt de wedstrijdcoördinator de wedstrijdbriefjes van de toernooiorganisatie. Deze worden, met een vervoersschema, 1 – 2 weken voor aanvang van het toernooi uitgereikt aan de judoka’s. Indien de judoka verkeerd is ingedeeld, b.v. vanwege een verkeerd gewicht, kan enkele dagen voor de wedstrijd nog worden omgepould. De judoka kan dan zelf bellen naar het op het wedstrijdbriefje vermelde nummer.

Indien op een andere tijd wordt ingedeeld graag doorgeven aan de wedstrijdcoördinator en meerijdende judoka’s.
 

 

Chi-Do heeft geen invloed op de indeling van de wedstrijdtijden van de judoka’s tijdens de toernooien.

Indien judoka’s op dezelfde tijd judoën zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk samen te rijden. Dit houdt de kosten laag en versterkt het teamgevoel. Het uitgangsprincipe is echter dat iedere judoka of ouder/verzorger zelf verantwoordelijk is om op tijd bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Dit kan van belang zijn als er op een bepaald tijdstip maar een judoka van de vereniging is ingedeeld voor een wedstrijd en deze judoka heeft opgegeven dat hij of zij niet zelf voor vervoer kan zorgen. In die gevallen zal de judoka alsnog zelf voor vervoer moeten zorgen.

Het wedstrijdbriefje en het judopaspoort + nationale sportpas moeten worden meegenomen naar het toernooi. Neem daarnaast ook de verzekeringsgegevens mee die nodig zijn voor de dokterstelefoon bij eventuele blessures. Bij de weging voorafgaand aan de wedstrijden wordt het gewicht van de judoka gecontroleerd. Als dit niet klopt met hetgeen vermeld op het wedstrijdbriefje, volgt uitsluiting van het toernooi.

 

Trainers:

 

Julian Baas

Richard Bel (2e dan)

Herman de Jong (3e dan) tel. 0594-517638 

Edwin Plantinga

Ton van Zeijst (3e dan)

Gerelateerde Artikelen

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *